Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nefret.

tunca

Öne çıkan mesajlar

az once eski sevgilime(8 ay beraber olduk) attigim mesajı su anda tekrar okudum ve psikolojik sorunlarim oldugunu dusunmeye basladim. bir insandan bu kadar nefret etmek normal degil gibime geliyo. artik butun kizlardan nefret ediyorum. sizinde yorumlarinizi istiyorum. bu basligi acmamin bir baska nedenide duygularimi sizinle paylasmak ve biraz olsun rahatlamak. okuyan ve cevap veren herkese simdiden tesekkurler.

o kadar nefret ediyorumki aci cektigini gormek istiyorum. tum kalbimle olmeni istiyorum. umarim ben baska kizlarla istedigimi yaparken aglamaktan goz yasin kalmaz. sana olan nefretimi sozlerle anlatamam. tek istedigim bu dunyadaki en mutsuz insan olman ve hayatin boyunca aci cekip pisman olman. bana msnde o cocukla beraber salak dedigin zaman hissettirdigin duygudan cok daha fazlasini sana hayatin boyunca cektirmeye kararliyim. su andan itibaren sana daha cok aci cektirebilmek icin elimden geleni yapicam. ne olursa olsun artik tek amacim sana daha cok aci cektirip ne kadar asagilik bir insan oldugunu sana ve herkese gostermek. bunun icin senin seviyene bile inerim gerekirse. cunku senin aci cekmenden baska hicbisey umrumda degil. tum hayatin boyunca kazanabilecegin en nefretdolu dusmani kazandin. uzulmenin ne oldugunu anlayacaksin. mutlu olmak isteyeceksin etrafindakileri kandiracaksin. uyumak isteyeceksin aglamaktan sismis gozlerini kapatamayacaksin. yasamamak isteyeceksin cesaret edemeyeceksin. ben asla mutlu olmayacagim ama bir amacim var ve bu amac ugruna herseyimden vazgecerim. asla mutlu olmaman dilegi ile. en kisa zamanda yeni bir sevgili bulucamve onunla yazadigimiz herseyi bilmeni saglicam. bana bunu yapmayacaktin cansu. beni kucuk dusurmeyecektin. duygularimla oynamayacaktin. pisman olucaksin..[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests

[Bu mesaj tunca tarafından 04 Ağustos 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aman be Tunca salak bir kız için değer mi? Küçük düşürülmek gerçekten insanda çok derin yaralar açar ama o zaten sende derin yaralar açılmasını istiyor. Bırak hiç sallama sen bu hatunu. O zaman inan herşey daha güzel olacak. Hiçbir insan için gözyaşı dökmeye değmez. Çünkü hiçbir insan allem-i cihan değildir. Ondan çok daha iyileri varken bu dünyada boşver gitsin, onu düşünmen bile saçma.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

bana bok gibi davranan insana bu mesaji gonderdikten sonra gelen cevap aynen şöyle: "bn sna ne yaptm istrsn ara konusalim ok askim" ve bu mesaj yuzunden ondan dahada nefret ediyorum eger mumkunse. bir insan nasil bu kadar kisiliksiz olabilir. kaybını gorunce nasil bu kadar degisir. korkudanmı ? pismanlıktanmı ? kayıbını anlamaktanmı? kisiliksizliktenmi ? hiç bi fikrim yok. tek bildigim ondan ölesiye nefret ettigim.[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 04 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
Aman be Tunca salak bir kız için değer mi? Küçük düşürülmek gerçekten insanda çok derin yaralar açar ama o zaten sende derin yaralar açılmasını istiyor. Bırak hiç sallama sen bu hatunu. O zaman inan herşey daha güzel olacak. Hiçbir insan için gözyaşı dökmeye değmez. Çünkü hiçbir insan allem-i cihan değildir. Ondan çok daha iyileri varken bu dünyada boşver gitsin, onu düşünmen bile saçma.

gözyaşı falan dökmüyorum. nefret dışında hiçbişey hissetmiyorum. resmen kan bürüdü gözümü. gözyaşı dökünce üzülceğini bilsem sırf bunun için dökerim.[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests
Sosyal ağlarda paylaş

nefretine sahip çık o ne yaptıysa yaptı bosver bırak[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 04:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızın nuamrasını fılan yoket ortalıktan cevap verme bıdada hayatından yoekt kızı kapan eve 5-6 gun ver kendını ınternete oyunlara fılan bıseyın kalmaz hatta tavsıye olarak GTA oyna su anda ve oldurdugun herkesın yerıne o kızı koyarak sıtres at veya evde box torbası fılan varsa onu yumrukla eheh boşalt kendını bi şekılde o kadar nefret ıyı degıldır darksıde a ceker adamı :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

boşvereceksin, daha dogrusu boşvermek değil de, garip bir savunma mekanizması bu, ona zarar vermeye calısırken kafanda hala "o" olacak, bu da onun karşılık olarak alacağı tüm intikamlara bedel bence

anladığım kadarıyla cidden cok sinirlisin, git biraz kafa dağıt, eğlen biraz, zamanla kızı cıkartacaksın kafandan, kötü bir tercih mi yaptın bilemem ama eninde sonunda güzel bir şeyler yaşamışsındır kızla, onları tut sadece aklında

seviyeni düşürme kısacası, onların seviyesinde daima yenik cıkarsın mactan, hayat uzun, fikstürde daha bir sürü maç var, birini kaybedince şampiyonluk gitcek değil ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

biraz mesajlastik en son şöyle bir mesaj geldi: "tunca bni bu halde yalniz birakamazsn suçumu kabul ettim. geliyorum. ölmemi bu kadar istiyosan yemin ederim öldürürüm kendimi."

kimsenin ölümüne nedne olmak istemiyorum. sizce doğrumu söylüyo yoksa beni geri kazanmak için yaptigi bir blöfmü ? napmalıyım ?[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests
Sosyal ağlarda paylaş

artık sevmıyor olsanda(yukardakı msjlardan anladıgım kadarıyla) bir konu$mayı dene derim.bence blöf yapıyodur.senı o kdr seven ınsan nıye kucuk du$ursun,bu kdr sınırlendırsın kı? ama yıne de gercek olma ıhtımalı goz onunde bulundurarak bı yuz yuze konu$ derım.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

ya ölme olayı abartılmış bir şey, öfkeni kontrol altında tutman yine en iyisi, biraz da ne hissettiğine bağlı tabi, tekrar bir şeyler yapmayı düşünür müsün düşünmez misin, eğer düşünüyorsan mutlaka konuşman gerekir, eğer düşünmüyorsan konuşman o kadar da zorunlu bir şey değil, ama yine de söyleyeceklerini dinlemen iyi olabilir

öfkeni kontrol et ama önce mutlaka[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehu junior pati işte hastasıyım :)
nefret mesajını bile şairane edebi yaklaşımlar içinde yazmış :)

aman be tunca yeşil kafana kurban olsun bütün kızlar

bu arada kızın cevabı çok efsaneymiş lol
yani bundan daha klişesi sezercik aslan parçası düzenindeki arabesk yerli yapım filmler olur herhal[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

o cevap bana verilse yei bi nefret mesajı yazardım hehe.
takmamak lazıım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında çok daha ağırını yazmıştım, çektirmek istediğim acıyı bikaç günlüğüne yaşatmıştım. ama şimdi msnden konuşuyoruz, pek bi manası olmadı benim için yani, bi anlık öfkemi döktüm sadece ve geçti, ertesi gün öyle hissetmiyodum. ayrıca bu denli yoğun duygular beslemek hala aşık olmanın göstergesi :) bi konuşun en iyisi, herşeyi bi çırpıda bi kenara atmayın.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

sonucu merak edenler: o son mesajı yazdıktan sonra buluştuk baya kötüydü dayanadım affettim ne kadar nefret etsemde aşığım çünkü.

döndüm yani light sidea =). kormayın benden kötü bi insan değilim eheh =)

[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests

[Bu mesaj tunca tarafından 04 Ağustos 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...